Yara Norge

Gjødsel

Yaras produktportefølje og agronomiske ekspertise blir stadig mer verdifull i et miljø med økt fokus på effektivitet i landbruket, matsikkerhet og god produktforvaltning. I Norge leverer vi et komplett sortiment tilpasset alle typer produksjoner i norsk landbruk.

Det er et stort ansvar å være bonde

Det er et stort ansvar å være bonde

Familien Alhaug på Hegsvold i Stange driver etter prinsippet om å skjøtte gården så den er i minst like god eller bedre stand enn da de selv overtok. Valborg legger ikke skjul på at det er krevende å være bonde i dag. Hun nevner spesielt klimaendringene ved at mye har blitt ekstremt. I fjor hadde de veldig mye regn, og i år er det tørke.

CropSAT

CropSAT

Yara Norge og DataVäxt fortsetter samarbeidet om CropSAT i 2018. Nå har satellittbildetjenesten fått seg et ordentlig løft med nye brukerfunksjoner og bedre layout. I 2018 tar CropSAT inn satellittbilder over hele Norge. Takket være en ny login-funksjon kan du også lagre og vise dine skifter, eller opprette tildelingsfiler for presisjonsgjødsling.

Les mer om CropSAT

Hjelpemidler og service

Gjødselaktuelt
Gjødselaktuelt

Gjødselaktuelt: utgave Vår 2018

Det krever mye kunnskap å drive bærekraftig landbruk i dag. I fagbladet Gjødselaktuelt kan du lese om nytt fra forsøksvirksomheten, nyttige råd om gjødsling, i tillegg til gårdsreportasje og annet aktuelt stoff for deg som gårdbruker.

Les nyeste utgave her

Yara Norge på Twitter

Yara på Facebook