Tankmix™

TankmixTM er en service på nettet som gir instruksjoner om hvordan blande YaraVitaTM flytende gjødsel med forskjellige plantevernmidler.

Denne tjenesten hjelper deg til å ta rett avgjørelse før du blander og sprayer disse produktene på plantene. Den er strukturert som en database som inneholder tusenvis av blandinger fra to til diverse ingredienser i samme miks. Hver test i Tankmix foretas under kontrollerte forhold i våre laboratorier for produktutvikling i samsvar med retningslinjene i BS EN ISO 9001:2000 og gir en idé om reaksjoner som kan skje i hver spesifikk blanding. Etterhvert som forsøkene gjøres oppdateres databasen kontinuerlig. 

Å benytte seg av denne tjenesten er veldig enkelt. Gå til www.tankmix.com, les og godta innholdet i ansvarsfraskrivelsen, velg så land for å få tilgang til riktig produktsortiment. Deretter velger du riktig YaraVita-produkt såvel som den eller de andre ingrediensene i blandingen. Tjenesten vil deretter vise en liste av alle laboratorietestene som er utført med de to utvalgte produktene og hvilke resultater som ble oppnådd. Om den ønskete blandingen ikke finnes er det mulig å søke om at en test utføres. Om ingrediensene i blandingen er tilgjengelige i våre laboratorier kan en test muligens utføres i løpet av et par timer.

Tilgangen til TankMix er gratis, og tilgangen som "gjest" er enkel å bruke. Du vil også bli oppfordret til en gratis registrering for å kunne nyte godt av øvrige funksjoner i denne tjenesten, f. eks. utvidet produktinformasjon, HMS-datablader, anbefalinger for YaraVita-produkter, og i tillegg får du raskere tilgang til resultatene via det automatiske innloggingssystemet.

  • Brukervennlig verktøy som det er lett å forstå. 
  • Pålitelige råd om blandingen er brukbar eller ei.
  • Veldig nøye brukerinformasjon som støtter opp om selve bruken av YaraVita-produktene.
  • Database på nettet som oppdateres kontinuerlig så snart nye forsøk er utført.

Gå til TankmixTM - www.tankmix.com  

Prøv vår nye TankmixIT-app for iPhone og Android.