Er du erfaren? 

Ta karrieren din til neste nivå! 

Se alle ledige stillinger

Er du student? 

Klar for å sparke i gang karrieren din? Bli med oss!

Start karrieren din nå

Når du blir en del av Yara, bidrar du til et større formål

Klimaendringer og en økende befolkningsvekst setter jordens evne til å forsyne alle mennesker med mat på prøve. Vi er lidenskapelig opptatt av å finne løsninger på problemene med knappe ressurser. Yaras formål er å sørge for mat til verdens befolkning på en ansvarlig og bærekraftig måte, og ta vare på jorden.

People mixed gender

9,7 milliarder

Beregnet folketall i verden i 2050

Plant growth

50 prosent mer mat

Må produseres i 2050

Climate change

90-100% av klimagasser

Må reduseres innen 2050 for å nå klimamålene

En karriere i Yara kan gi deg store muligheter, bare hør fra våre ansatte

Ivrige og samarbeidsvillige kollegaer. Kontinuerlig læring. Ambisiøs vekst. Dette kan du regne med når du jobber i Yara.

Tizita i en marked i Brasil
“Du har hele verden som arbeidskontor og kollegaer fra overalt. Det er det beste med Yara. Jeg har møtt så mange ulike mennesker som jeg ser opp til, som jeg har lært av på godt og vondt. Og jeg har møtt noen av mine nærmeste venner i Yara.”

Tizita Sileshi begynte i Yara i 2016, først på hovedkontoret på Skøyen i Oslo, så i Sao Paulo, da hun søkte seg til stillingen som Director of Food Chain and Sustainability med mulighet til å bo og jobbe i utlandet.

Bli kjent med våre ansatte

Grow@Yara - Utvikling av vår kultur, mennesker og ledere

En verden i forandring krever at vi kontinuerlig lærer og utvikler nye ferdigheter og arbeidsmetoder. Hos Yara er vi overbevist om at ved å tilby de riktige verktøyene og mulighetene, styrker vi vår kultur og ledelse, samtidig som vi sikrer at våre ansatte trives. Dette bidrar til vårt formål om å sørge for mat til verdens befolkning på en ansvarlig og bærekraftig måte, og ta vare på jorden.

Les mer om læringskultur i Yara

Finn din fremtidige arbeidsplass hos oss!

Klar for å ta utfordringen? Finn muligheten som passer for deg nå! 

Se alle ledige stillinger her