Utnytt mineralgjødsla bedre med våre presisjonsverktøy

Yara har i en årrekke utviklet ulike teknologier til presisjonsgjødsling ved å kombinere Yaras kunnskap og forskningsresultater med praktiske erfaringer fra bønder. Våre presisjonsverktøy bidrar til bedre utnyttelse av mineralgjødsel. Tildeling av rett mengde, på rett sted og til rett tid optimaliserer avlingene. 

Yara N-Sensor®: Realiserer potensialet i åkeren

Yara N-Sensor® måler lysrefleksjonen fra åkeren, beregner N-behovet og gjødselsprederen tildeler det som trengs - i sanntid. N-mengden optimaliseres til ulike deler av åkeren og hjelper deg å utnytte hele potensialet. 

Utforsk Yara N-Sensor® her

Atfarm: Presis N-gjødsling på en enkel måte

Atfarm er Yaras satellittverktøy for å overvåke skiftene og lage tildelingskart for variabel og tilpasset N-gjødsling. På denne måten kan du utnytte nitrogenet bedre, og dermed oppnå økte avlinger og økt lønnsomhet. Atfarm er kostnadsfritt og enkelt å bruke!

Utforsk Atfarm her

N-Tester BT: Vurder delgjødslingsbehovet

Yara N-Tester BT, kombinert med kunnskap og vurdering av vekstforhold, er et godt hjelpemiddel for mer presis N-gjødsling. N-Tester BT hjelper deg å vurdere delgjødslingsbehovet i korn og timoteifrøeng, og brukes sammen med Atfarm-mobilappen.

Utforsk N-Tester BT her