YaraNutriox™-konseptet forhindrer gjentagende utfordringer med H₂S

Hvis du har et problem med utslipp av H₂S fra anlegget ditt og det medfører klager fra nærmiljøet på grunn av luktforurensning, er det nødvendig å implementere en løsning for å fjerne H₂S og dessuten forhindre at det dukker opp igjen.

YaraNutriox-konseptet forhindrer gjentagende utfordringer med H2S

Hvis du har et problem med utslipp av H₂S fra anlegget ditt og det medfører klager fra nærmiljøet på grunn av luktforurensning, er det nødvendig å implementere en løsning for å fjerne H₂S og dessuten forhindre at det dukker opp igjen.

En komplett tjeneste som gir garanterte resultater og optimalisert kostnad mot H₂S 

YaraNutriox gir deg alt du trenger for å justere dosering av produkt og kontrollere, i sanntid, hvor effektiv behandlingen mot hydrogensulfid er. Du kan justere doseringen eksternt og kun forbruke den mengde av produktet du virkelig trenger.

Det er et veldokumentert konsept:

Med over 2000 doseringsanlegg verden over tilbyr Yara YaraNutriox, et komplett konsept som vi installerer og skreddersyr etter dine spesifikke behov.

 

Long nose and Odalog in useTrinn 1: Analyse

Vi gjennomfører omfattende diagnostiske vurderinger for å finne kildene til H₂S-utslipp fra kloakken eller renseanlegget. Risikoen for toksisitet, korrosjon og lukt blir deretter analysert. Etter å ha kvanitifisert H₂S-utslippene, anbefaler ekspertene våre den optimale løsningen for kloakken eller renseanlegget for å forebygge problemer med hydrogensulfid.

 

Trial

 

Trinn 2: Testfase

Hvert anlegg har sine karakteristiske egenskaper, så det kan være nødvendig med en testperiode for at vi skal kunne finne frem til den mest egnede strategien for å dekke behovene dine.

 

 

 

wastewater treatment plant

Trinn 3: Velge den beste løsningen

I samarbeid med vår forskningsavdeling i Porsgrunn og Bad Hönningen anbefaler vi den beste behandlingsmetoden:

  • Styringsenhet for dosering
  • Lagertank og tilhørende utstyr
  • Pumpe og doseringsutstyr
  • Service avtale og oppfølging

Yaras løsninger er utviklet for å være brukervennlige med høyt grensesnitt for elektroniske verktøy som PC, nettbrett og mobil. Vi beregner høy kapasitet og robuste løsninger for å kunne takle endringer i vann -og luftstrømmer i fremtiden. Vi har en kryptert nettbasert løsning for overvåking, justering og skreddersydde alarmer – Yara Telemetry – der du vil få din unike brukertilgang.