Optimalisere forbruket

Disse verktøyene gir deg full oversikt over innstillingene på doseringsanlegget for forebygging av H₂S slik at du kan implementere det optimale doseringssystemet for å gi resultatene du trenger.

Optimaliser forbruk av ditt budsjett ved forebygging av hydrogensulfid.

Styringsenheten og korrekt innsamlet data for parametere fra doseringsstedet vil gi en kostnadsbesparelse på 10–40 % sammenlignet med kun doseringspumpe og konstant dosering. Ytterligere besparelse med Yara Telemetry for kontroll på din prosess og forbruk der du befinner deg til en hver tid.

Definerte alarmer per mail eller SMS for tank nivå, doseringsmengde, H2S gass konsentrasjon (xPPM) og andre parametere. Dette vil spare deg for unødig bruk av resurser i en travel hverdag ved at du slipper å sende ut personell for å sjekke mulige feil.

Alt på ett sted – fjernstyring, overvåkning, rapporter og utstyr

Yara Telemetry gir deg kontroll og oversikt der du befinner deg!

Alt utstyr som inngår i våre løsninger er tilknyttet våre servere via kryptert kommunikasjon til Yara Telemetry. Vi ønsker å tilby en brukervennlig og effektiv løsning for deg i din travle arbeidsdag. Vi har tatt høyde for å kunne behandle og motta hva du måtte ha av signaler og data som er nødvendig for en optimal dosering og ressursbruk.

Hvordan fungerer Yara Telemetry?

Denne funksjonen er utviklet av Yara og brukes i samtlige land vi tilbyr våre produkter. Gassloggerne registrerer H2S gass konsentrasjonen ved målepunkt(ene) i avløpssystemet der du ønsker å utføre målinger. Yara Telemetry samler all innhentet data slik at du kan studere og jobbe med dette i en oversiktlig graf. Du kan enkelt endre dato, tid på døgnet eller se flere uker i samme graf samt at rådata ligger i tabell under grafen for eksport til andre programmer du foretrekker.

Yara Telemetry og styringsenhetene - en optimal løsning for å forhindre H2S i avløpsvannet ditt:

 • korrekt dosert mengde til rett tid
 • sikre kontinuerlig og effektiv behandling mot hydrogensulfid gass
 • overvåke og justere doseringsmengde der du befinner deg
 • oversikt og kalkyler for minimumsnivå i lagringstank for å forenkle logistikk og sikre at du har produkt

Telemetry

 

Mobile H2S måleavlesninger

Long NoseLongNose H2S-detektoren

Takket være vår LongNose kan du optimalisere mengden av behandlingsprodukter du doserer inn for å bekjempe hydrogensulfid. Yaras LongNose H2S-detektor gjør at du kan måle utslipp av hydrogensulfid hvor som helst den kan plasseres i og ved ditt kloakksystem.

LongNose er en frittstående enhet for måling av H2S. Det er en hydrogensulfiddetektor med en integrert radiosender. Den bruker GPRS-nettverket slik at måledata for H2S kan sendes tilbake til serveren eller det eksterne, nettbaserte styringsverktøyet vårt, e-Nutriox.

Fordeler med H2S-sensoren LongNose:

 • Rimelig implementering og drift
 • Utstyrt med en integrert radiosender
 • Hydrogensulfidregistrering fra 0 til 200 ppm
 • Lang sensorlevetid: 2 år
 • Lang batterilevetid: 1 år
 • Kan brukes opptil 5 km fra doseringspunktet
 • Oppdateres hvert minutt

Long nose