Hvor kan jeg kjøpe AdBlue®?

Har du behov for å kjøpe AdBlue til lastebilen, bussen eller varebilen din? Det første trinnet er å velge en velrenommert leverandør fordi AdBlue er en urealøsning med høy renhet, som må produseres i henhold til en ISO-standard. Denne internasjonale standarden beskytter kjøretøyet ditt mot mulig kontaminering som kan forårsake skader for titusenvis av kroner. Hvis du bruker en urealøsning med feil eller lav kvalitet, som ikke følger disse standardene, risikerer du kostbare reparasjoner.

Air1, Yaras AdBlue-merkevare, er sertifisert i samsvar med ISO 22241 (ISO-22241-1, ISO-22241-2, ISO-22241-3). Det distribueres verden over av det globale nettverket vårt av Air1-distributører og -forhandlere. Disse forhandlerne er spesialisert på Air1 og kan også selge drivstoff og andre kjøretøyforsyninger. Du vil også finne AdBlue på fyllestasjoner langs veien (vår gratis smarttelefon-app (Android og Apple) viser deg den nærmeste Air1-fyllestasjonen). De fleste oljeselskapene har valgt Yara som AdBlue-leverandør.

Prisen på AdBlue vil avhenge av mengdene du bestiller. Generelt er prisen på AdBlue per liter rundt 50 % av drivstoffprisen på pumpen, så det er mye billigere.

AdBlue-priser

Hvor mye koster AdBlue?

Prisen på AdBlue avhenger av mengden du bestiller. Generelt er prisen på AdBlue per liter mye lavere enn for diesel som selges fra pumpen.

De fleste kjøretøyene som er utstyrt med SCR-katalysator bruker rundt 5 % mindre diesel enn andre kjøretøy. Denne drivstoffinnsparingen for lastebilen, bussen eller varebilen din gjør AdBlue til et rimeligere valg. De løpende kostnadene for vognparken vil generelt være lavere enn for vognparker med EGR-kjøretøy som ikke er utstyrt med SCR.

Hva styrer AdBlue-prisene?

Det er flere faktorer som påvirker AdBlue-prisen. AdBlue er en urealøsning med høy renhet som har syntetisk urea som råmateriale. På grunn av kvaliteten som er kreves, produseres den slik at det er mye renere enn den som brukes til gjødsel. Derfor selges den til en helt annen pris. I tillegg krever ureaproduksjon store mengder energi, hovedsaklig naturgass. Prisnivåene på olje, naturgass og ammoniakk har direkte innvirkning på ureaprisene. Når prisene på disse råvarene øker, har det direkte innvirkning på AdBlue-markedsprisen.

Air1 for AdBlue

Salgsteamet for AdBlue tilbyr deg flere alternativer for AdBlue under Air1-merkenavnet:

  • AdBlue-lagringsløsninger som kan selges som standard eller skreddersydd
  • AdBlue solgt i forpakninger, fra kanner til IBC-tanker 
  • Prosjektledelse for installasjon av AdBlue-tanker 
  • Konstruksjon og vurdering av anleggssted for uavhengige forhandlere og distribusjonsnettverk 
  • Finansieringsalternativer

Hvis du trenger AdBlue for lastebilene, bussene eller varebilene dine: Velg Air1 fra Yara, det ledende AdBlue-merket i Europa.

Air1 gir sikre leveranser

  • Yara, en verdensledende ureaprodusent, er en av nøkkelaktørene og pionerene bak AdBlue. Med produksjon på flere anlegg i Europa, inkludert Sluiskil-anlegget i Nederland, som er verdens største AdBlue-produksjonsanlegg, kan du regne med uavbrutte og pålitelige AdBlue-leveranser fra Yaras distribusjonsnettverk. Air1 samarbeider med pålitelige distributører for å levere til deg der du måtte være. Yara fortsetter å utvikle og forsterke forsyningskjeden slik at vi fortsatt kan garantere pålitelig leveranse av AdBlue under merkenavnet Air1.

Air1 er et høykvalitetsprodukt

  • Air1 AdBlue produseres av primær eller ubehandlet urea som utskilles direkte fra produksjonen av urea hot-melt for å unngå urenheter. Det er svært forskjellig fra urea som brukes til mineralgjødsel, som ikke er så rent. Yaras AdBlue bruker spesialbehandlet, demineralisert vann. Vi transporterer AdBlue i egne tankbiler eller tankvogner, eller med rørledning til egne terminaler. Hvert parti AdBlue som produseres på et Yara-anlegg, blir alltid analysert før det sendes.

AdBlue® is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA).