AdBlue® for personbiler

SCR-teknologi og behovet for AdBlue blir stadig vanligere for biler og andre passasjerkjøretøy. I dag kan du kjøpe kjøretøy som er utstyrt med et SCR-system som bruker AdBlue fra de fleste anerkjente bilprodusenter.

Yara er verdens største produsent av AdBlue. Vår AdBlue har redusert farlige utslipp fra tunge kjøretøy som lastebil, turbusser og rutebusser siden 2004.

For personbiler tilbyr vi AdBlue i en rekke pakningstyper. Sammen med våre partnere – fra bilprodusenter og verksteder til tankstasjoner – vi gir verdens førere tilgang til AdBlue fra Yara.

Siden vi jobber direkte med ledende forhandlere, har vi bestemt oss for ikke å henvende oss direkte til den enkelte kunde. Her kan du lese mer om Yaras personbilformater; hvordan du bruker AdBlue og hvorfor AdBlue-kvaliteten er viktig. Vi er dessverre ikke i stand til å besvare spørsmål fra den enkelte bilfører.

Yaras AdBlue-refillutvalg

AdBlue®: Enkelt å bruke

AdBlue®: Enkelt å bruke

Noen tror at det er mye ekstraarbeid med å bruke AdBlue, men det stemmer ikke. SCR-kjøretøy er like enkle å bruke som andre personbiler.

Lære mer

AdBlue – det hurtigst voksende produktet i bilkjemikaliesektoren

For å tilfredsstille loven må alle dieselbiler utstyrt med SCR-system alltid ha AdBlue i AdBlue-tanken – fra første fylling på bilfabrikken, til påfyllinger som føreren som må foreta i løpet av bilens levetid. Dette representerer en betydelig forretningsmulighet for verdikjedeinteressentene.

Som en forhandler av bilrekvisita og tilbehør eller som en del av et OEM ettermarkeds vedlikeholdsprogram, tilbyr AdBlue en betydelig ny kundemulighet: ved å forsikre førere om at AdBlue er lett tilgjengelig dersom de vurderer å kjøpe et SCR-kjøretøy, ved å minne dem på at de bør fylle opp med AdBlue eller faktisk ved å tilby å fylle på for dem.

Ompakkingsselskaper kan også dra nytte av det nye markedet som er under utvikling og Yara kan forsyne bulk løsninger og doseringsutstyr til denne sektoren til ompakking i Yara merket eller i detaljforpakninger med eget merke.

Forhandlere

AdBlue for Passenger cars

For bilrekvisita og bilpleieforhandlere vil AdBlue vokse hurtig og bli et betydelig – hvis ikke det som raskest voksende produktet i kategorien. Når diesel tankes så vil AdBlue vil bli et avgjørende tilleggs tilbud. Å påminne førere om at de bør fylle opp med AdBlue – eller faktisk tilby å fylle på for dem, vil bli en viktig mersalgsaktivitet. AdBlue-forpakningen fra Yara tilbyr en unik, praktisk og miljøvennlig løsning både for sluttbrukere og forhandlere.

Lære mer

Bilkjemikalierefills

AdBlue for passenger cars

For bilkjemikalieindustrien vil AdBlue bli et viktig produkt som utfyller porteføljen. Som verdens største produsent av AdBlue har Yara omfattende erfaring med alle aspekter av håndtering, fylling og salg av AdBlue i detaljforpakninger. Vi har i tillegg leveringsavtaler med ledende OEM-firma og forhandlere. Vi søker nå aktivt etter og velger partnere for vår AdBlue verdikjedeallianse over hele verden.

Lære mer

Automobil-OEM-er

Automotive OEMs

For OEM-firma vil Yaras markedsledende tilstedeværelse og gode AdBlue rykte for AdBlue være uvurderlig. Med 5 fabrikker – to av dem verdens største – har vi tanker og terminaler praktisk talt over hele verden. Dermed er den viktige nærheten sikret – både til produksjonslinjene og til ettermarkedet. AdBlue fra Yara er tilgjengelig i de riktige formatene for: første påfylling, påfyll ved service og vedlikehold og i gjør-det-selv forpakninger for OEM-forhandlere.

Lære mer

Lær mer om AdBlue

 Trenger du å komme i kontakt med oss?

Finn kontakter her 

AdBlue® is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA).