Forpakningsalternativer

Vi har et spesielt utvalg av forpakninger for AdBlue som passer for kjøretøy og maskiner som brukes i terrenget. Dette inkluderer ikke-elektriske pumper, som gjør at du kan fylle AdBlue® på traktor- eller maskintanken på alle typer arbeidssteder eller ute i felten, og du kan stole på at Yara og forhandlerne deres gir en pålitelig AdBlue-forsyning som passer behovene dine.

Mengden AdBlue® du bruker, vil ha direkte innvirkning på valget av forpakning, f.eks.: en enkel kanne, et fat eller en IBC-tank. For kunder med større AdBlue-forbruksbehov kan vi levere i bulk til en egen bulktank.

Handelsteamene våre kan hjelpe deg med å avgjøre hvilket av disse alternativene som er best for deg. Nettverket vårt av Air1-distributører kan levere AdBlue til arbeidsstedet ditt innen tre dager fra bestillingen. Utvalget vårt omfatter:

AdBlue-forpakninger: 10-liters AdBlue-kanner, 210-liters AdBlue-fat, 1000-liters AdBlue-IBC-tanker
AdBlue i bulk – for direkte leveranse til arbeidsstedet ditt – til en minibulktank eller en nedgravd tank, med leveranse fra en tankbil

Her er en liste over AdBlue-distributørene våre

10L can

10-liters kanne

Hvis du bare har én traktor eller én maskin som er utstyrt med SCR, dekker denne 10-liters AdBlue-kannen behovet ditt. Denne kannen er:

  • Enkel å transportere
  • Enkel å bruke til å fylle på tanken
  • Helletut er inkludert for problemfri helling

Du kan kjøpe AdBlue-kanner fra servicestasjoner, Air1-distributører eller den lokale kjøretøyforhandleren.

 

210L Drums 

Fat

Hvis du har noen traktorer eller andre terrengkjøretøy med SCR-motorer, kan du ganske enkelt velge 210-liters fat. AdBlue kan lagres på arbeidsstedet ditt i 12 måneder dersom du lagrer det riktig.

Ta kontakt med oss for å be om et tilbud.

 

IBC Container

 

IBC-container – 1000 l

For operatører med flere landbruksmaskiner, flymotorer eller gravemaskiner på ett sted anbefaler vi en Intermediate Bulk Container (IBC) for AdBlue. Denne 1000-liters IBC-tanken gir en fullstendig og fleksibel løsning i tillegg til drivstofflagringen din.

Ta kontakt med oss for å be om et tilbud.

 

AdBlue i bulkleveranser

Hvis dere har flere traktorer og/eller maskiner som benytter SCR teknologi, vil en løsning med bulkleveranser av AdBlue være den beste løsningen. Vi tilbyr en enkel og rimelig løsning for leveranser av Air1 (AdBlue) i bulk:

  • Tanker for AdBlue fås levert i alle størrelser. Større tanker kan oså leveres med fjernpeiling.
  • Tanker for lagring av AdBlue kan dere leie eller kjøpe av oss. Vi monterer fjernpeiling på tankene, slik at vi sørger for å levere før anlegget ditt går tomt.

Tilpassede tanker er tilgjengelige for større brukere. Vi kan gi pristilbud ved forespørsel. Ta kontakt med oss hvis du vil ha ytterligere informasjon.

 Trenger du å komme i kontakt med oss?

Finn kontakter her 

AdBlue® is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA).