AdBlue – forpakningsalternativer

AdBlue-forbruket ditt avgjør kjøpsalternativene dine, f.eks. hvilken forpakning du bør velge i de innledende fasene, og når du bør oppgradere fra forpakning til bulk. Dette er spørsmål som Air1-salgsteamet kan hjelpe deg med å svare på.

  

Yara, via de offisielle Air1-partnerne, har standard leveransetid på inntil 3 dager etter bestilling. Utvalget vårt omfatter:

  • AdBlue-forpakninger: 10-liters AdBlue-kanner, 210-liters AdBlue-fat, 1000-liters AdBlue-IBC-tanker.
  • AdBlue i bulk – for direkte leveranse til arbeidsstedet ditt – til en minibulktank eller en nedgravd tank, med leveranse fra en tankbil

10L Can

10-liters kanne

Hvis du bare har ett eller to kjøretøy som er utstyrt med SCR, dekker denne 10-liters AdBlue-kannen behovet dine. Denne kannen er:

  • enkel å transportere
  • enkel å bruke til å fylle på tanken
  • Tut er inkludert for kontamineringsfri helling

Med 10 liter kan du kjøre rundt 600 km. Den kan fraktes på kjøretøyet for nødstilfeller, slik at du kan nå depotet ditt eller nærmeste servicestasjon om nødvendig.

Du kan kjøpe AdBlue-kanner fra servicestasjoner, Air1-distributører eller den lokale kjøretøyforhandleren.

Drums

 

Fat

Hvis du har en liten vognpark med SCR-motorer, kan du ganske enkelt velge 210-liters fatet. AdBlue kan lagres på depotet ditt i 12 måneder dersom du lagrer det riktig.

Ta kontakt med oss for å be om et tilbud.

 

 

IBC Container

IBC-tank – 1000 l

Hvis du nettopp har kjøpt ditt første SCR-kjøretøy, eller hvis vognparken din omfatter kjøretøy som bare kjører korte avstander, vil du ha et begrenset AdBlue-forbruk. Det er derfor bedre å begynne med en enkel løsning: Intermediate Bulk Container (IBC). Denne 1000-liters IBC-tanken gir en fullstendig og fleksibel løsning i tillegg til drivstofflagringen din.

Ta kontakt med oss for å be om et tilbud.

 

Bulk

Hvis du har flere SCR-kjøretøy i vognparken din, vil en AdBlue-bulkløsning være det beste alternativet for deg. Vi tilbyr en enkel og rimelig løsning for bulk-AdBlue med Air1:

  • Tankene fås fra 2500 liter og oppover
  • Overvåkning av forbruket med telemetri er tilgjengelig
  • Dobbeltsidige tappeenheter gjør at to kjøretøy kan fylle samtidig

Vi kan installere bulktanker på depotet ditt, og vi kan installere dem som tilleggsutstyr på diesellagringsenheten om nødvendig.

 Trenger du å komme i kontakt med oss?

Finn kontakter her 

AdBlue® is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA).