Pålitelige leveranser

NitCal er en blanding av nitratsalter som ble utviklet av Yara tidlig på 90-tallet. Yara er verdens største produsent av nitrater, og forsknings- og utviklingsavdelingen vår bruker sin ekspertise til kontinuerlig utvikling av nye bruksområder for ulike industrier, som byggeindustrien. Vi kan dekke ditt behov hvor som helst, hele året med leveranser direkte til ditt anlegg.

Supply Reliability

Med NitCal kan arbeid på byggeplasser fortsette selv ved svært kalde temperaturer. Frost eller lave temperaturer om vinteren er ikke et problem lenger. Uansett hvor byggeplassen din befinner seg eller hvor du produserer betong, kan Yara levere NitCal-betongakselerator når du ønsker det. Du kan også stole på oss når det gjelder råd om lagring og håndtering av dette produktet.

Avhengig av behovene dine kan dette betongakseleratoren fraktes i bulk eller IBC-tanker (Intermediate Bulk Container) under merkenavnet NitCal. NitCal er en blanding av nitratsalter som ble utviklet av Yara tidlig på 1990-tallet. Yara er verdensledende produsent av nitrater. Forsknings- og utviklingsavdelingen vår jobber kontinuerlig med utvikling av nye bruksområder for ulike industrier, som byggeindustrien.

Produktet leveres direkte til din byggeplass gjennom Yaras verdensomspennende nettverk med 200 terminaler og lagerhus. Vi er nær der du trenger NitCal, og du kan stole på at NitCal-bestillingen din vil nå deg i rett tid.

Verdensomspennende referanser

Our concrete accelerator admixture has been used by leading concrete manufacturers and on multiple construction sites.

Incheon International Airport, South KoreaIncheon internasjonale lufthavn, Sør-Korea

NitCal ble valgt på grunn av egenskapene som størkningsakselerator, delvis på grunn av kalde forhold og på grunn av den langsiktige styrken. Incheon er den største flyplassen i Sør-Korea. Hvert år siden 2005 har den blitt rangert som den beste flyplassen i verden av Airports Council International.

 

Troll A, situated in the North SeaTroll A, Nordsjøen

Verdens største flyttbare betongobjekt (Troll A i Nordsjøen) kunne bare bli bygd og utplassert i henhold til planen ved hjelp av NitCal. Byggetiden for olje- og gassplattformen Troll A måtte gjøres kortere enn det som opprinnelig var planlagt. Det ble derfor nødvendig å påskynde betongstørkningen med NitCal.

Enkel å bruke

Yara utviklet NitCal tidlig på 1990-tallet basert på vår ekspertise innen nitrater, og siden den gang har denne betongakseleratoren blitt solgt verden over. NitCal er en blanding av bestemte nitratsalter, som brukes som størkningsakselerator for betong. Den reduserer tiden fra støpingen begynner til betongen er ferdig størknet.

NitCal er både trygt og enkelt å bruke, og det er tilgjengelig i granulat og som flytende løsning. Det brukes av betongprodusenter og i prosjekter for alle typer konstruksjoner: bygninger, store anleggsprosjekter, broer osv.

  • NitCal er både trygt og enkelt å bruke. Det blandes med betongen før eller under blanding for å forbedre ytelsen.
  • I tillegg er NitCal et miljøvennlig produkt, som er ufarlig og ikke forårsaker alkaliaggregatreaksjon (AAR).

Med NitCal kan arbeid på byggeplassen fortsette selv i svært kaldt vær. Frost eller lave temperaturer om vinteren trenger ikke forstyrre byggeprosjektene dine lenger.

Espen Langerød
Espen Langerød
Commercial Manager Nordics