Tjenester og utstyr for NOx-kontrollsystemer

DeNOx-installasjonene våre er bygget for å motstå krevende forhold og gi pålitelig utslippskontroll i mange år. Miljøet de opererer i er imidlertid tøft, med kontinuerlig belastning. I over 20 år har vi hjulpet mange anlegg verden over med installasjon, daglig drift, vedlikehold og overvåkning av kontrollsystemene for NOx-utslipp.

Uansett anlegg, enten det er en kraftstasjon, en sementfabrikk eller et søppelforbrenningsanlegg, kan vi tilby all ekspertisen og den tekniske kunnskapen vår for å optimalisere NOx-kontrollsystemet og redusere driftskostnadene. Dette gjør vi ved hjelp av:

  • vedlikehold, forsyning av reservedeler, vurdering av SNCR- og SCR-systemet for å forbedre ytelsen, sikkerhetskontroller
  • rådgivning og installasjon av det riktige lagringssystemet for ammoniakk- og ureareagensbehovene dine, installasjon av fjernstyring av lagerinnholdet med telemetri, opplæring av medarbeiderne dine på anlegget om sikker håndtering av ammoniakk.

Yara Miljö SNCR System

Vedlikehold av SNCR-systemet for lav NOx

Det forebyggende vedlikeholdsprogrammet og reservedelsløsningene våre gir deg problemfri og kontinuerlig drift med lav NOx år etter år.

Lær mer

Power plant

Optimaliseringsprogram for lave NOx-driftsutslipp

Vi gjennomfører en vurdering av den nåværende NOx-situasjonen på anlegget ditt, og gir råd om trinn som kan utføres for å forbedre den. Forbedringer kan føre til reduksjon i driftskostnadene og/eller redusere til et minimum den tiden som anlegget er ute av drift.

Lær mer

At cement plant

Lagringsløsninger for NOx-kontrollreagens – standard eller tilpasset

Lagringsløsningene våre er utformet for å optimalisere den tilgjengelige plassen på anlegget ditt. De er enkle å vedlikeholde og drive og kan utformes i henhold til nye eller eksisterende NOx-kontrollsystemer.

Lær mer

Ammonia delivery

Sikker drift med lav NOx

Det er svært viktig å gi operatørene dine opplæring fordi feil håndtering kan få alvorlige følger. Vi kan gi sikkerhetsopplæring til det teamet ditt som håndterer NOx-reduksjonsprosesser.

Lær mer