Tjenester og utstyr for NOx-kontrollsystemer

DeNOx-installasjonene våre er bygget for å motstå krevende forhold og gi pålitelig utslippskontroll i mange år. Miljøet de opererer i er imidlertid tøft, med kontinuerlig belastning. I over 20 år har vi hjulpet mange anlegg verden over med installasjon, daglig drift, vedlikehold og overvåkning av kontrollsystemene for NOx-utslipp.

Uansett anlegg, enten det er en kraftstasjon, en sementfabrikk eller et søppelforbrenningsanlegg, kan vi tilby all ekspertisen og den tekniske kunnskapen vår for å optimalisere NOx-kontrollsystemet og redusere driftskostnadene. Dette gjør vi ved hjelp av:

  • vedlikehold, forsyning av reservedeler, vurdering av SNCR- og SCR-systemet for å forbedre ytelsen, sikkerhetskontroller
  • rådgivning og installasjon av det riktige lagringssystemet for ammoniakk- og ureareagensbehovene dine, installasjon av fjernstyring av lagerinnholdet med telemetri, opplæring av medarbeiderne dine på anlegget om sikker håndtering av ammoniakk.

Vedlikehold av SNCR-systemet for lav NOx

Yara Miljö SNCR System

Det forebyggende vedlikeholdsprogrammet og reservedelsløsningene våre gir deg problemfri og kontinuerlig drift med lav NOx år etter år.

Lær mer

Optimaliseringsprogram for lave NOx-driftsutslipp

Power plant

Vi gjennomfører en vurdering av den nåværende NOx-situasjonen på anlegget ditt, og gir råd om trinn som kan utføres for å forbedre den. Forbedringer kan føre til reduksjon i driftskostnadene og/eller redusere til et minimum den tiden som anlegget er ute av drift.

Lær mer

Lagringsløsninger for NOx-kontrollreagens – standard eller tilpasset

At cement plant

Lagringsløsningene våre er utformet for å optimalisere den tilgjengelige plassen på anlegget ditt. De er enkle å vedlikeholde og drive og kan utformes i henhold til nye eller eksisterende NOx-kontrollsystemer.

Lær mer

Sikker drift med lav NOx

Ammonia delivery

Det er svært viktig å gi operatørene dine opplæring fordi feil håndtering kan få alvorlige følger. Vi kan gi sikkerhetsopplæring til det teamet ditt som håndterer NOx-reduksjonsprosesser.

Lær mer