Felleskjøpet Felleskjøpet

Hva er atfarm?

atfarm

Atfarm er et digitalt verktøy for å følge utviklingen på vekstene dine og lage en tilpasset gjødsling så enkelt som mulig.

Atfarm lar deg se på nye biomassekart hver tredje dag så lenge skydekket muliggjør bilder. Biomassekartet gir deg et innblikk i bestandets tetthet. Da får du en generell oversikt over veksten, og du kan også overvåke problemområder innen skiftet.

Hvis du er interessert i å tilpasse gjødsling i åkeren kan du bruke atfarm til å laste ned tildelingsfil som kan brukes direkte i gjødselsprederen din. Tildelingsfilen er basert på den velprøvde algoritmen som finnes i Yara N-Sensor og sikrer best mulig resultat.

 

Ta det med ro - vi er med deg!

N-Sensor kunder

Yara har utviklet servicepakker for å gi deg best mulig service, slik at du kan få utnyttet alle N-Sensor-fordelene. For alle som kjøper Yara N-Sensor i løpet av panteordningskampanjen fra Felleskjøpet, tilbyr vi en to års Avansert servicepakke gratis, med verdi av NOK 19 000.

Hva er inkludert i servicepakken

FKA
FKA

Panteordning fra Felleskjøpet

Bestiller du gjødsel kan du i høst pante din gamle gjødselspreder og få ekstra rabatt på ny Kverneland GEOspread. I kampanjeperioden tilbyr Yara en gratis Avansert servicepakke om du kjøper en ny Yara N-Sensor.

Les om tilbudet på Felleskjøpet sine sider