desember 20, 2018

Motivert for ny innsats

De beste resultater sikres med gode, langsiktige agronomiske tiltak kombinert med nødvendige dyrkingstiltak i den enkelte vekstsesong. Yara Norge lover å bidra med produkter, hjelpemidler og kunnskap til at 2019 blir en suksess. Lykkes bonden, så lykkes vi i Yara.
Julehilsen Yara Norge
Julehilsen Yara Norge

Etter flere vekstsesonger som i hovedsak har vært gode, kom 2018 som en nedtur. Når vi til de grader rammes av ekstrem varme og tørke blir situasjonen alvorlig. Det gode er at fellesskapet fungerer og at stor innsats er lagt ned for å lindre smerten.

Det hjelper ikke å dvele så mye mer med som har vært, og vi opplever at bønder og andre innen landbruksfamilien nå retter blikket framover. Ett dårlig år har ikke ødelagt optimisme og framtidstro. Vi møter offensive bønder som er motivert for ny innsats.

Yara har en lang tradisjon for å fremme riktig næringsforsyning gjennom gjødselprodukter tilpasset den norske bonden sitt behov. I tillegg skal vi bidra med kunnskap, hjelpemidler og teknologi som fremmer stadig økt presisjon. Det handler om gode strategier for best mulig avlings- og kvalitetsrespons og minst mulig tap til omgivelsene. Vi er opptatt av å levere mer enn gjødsel.

Vi ser fram mot et spennende nytt år. Fortsatt forbedringer i grasdyrkinga, god utnyttelse av tidenes største høstkornareal og «Yara Smart Farming» blir noen av de viktige satsingsområdene i året som kommer.

Med ønske om en riktig God Jul fra oss i Yara Norge!