SCR- eller SNCR-system eller SNCR/SCR-hydbridsystem

Velg en pålitelig partner for NOx-reduksjonssystemet

Med over 200 SNCR-installasjoner rundt om i verden og 20 års erfaring med NOx-reduksjon er Yara en partner som tilbyr tillit og ekspertise. Målet vårt er å tilby det beste systemet for arbeidsstedet ditt for å gi størst mulig NOx-reduksjon samtidig som kostnadene dine holdes nede.

SNCR, SCR, SNCR/SCR-hybridsystemer: Hvilken teknologi bør du velge?

Selective Non-Catalytic Reduction (SNCR) og Selective Catalytic Reduction (SCR) er de vanligste sekundære teknologiene for kontroll av utslipp av nitrogenoksider.

Redusere nitrogenoksidutslippene

Som en verdensleder innen ammoniakk- og SNCR-teknologi, tilbyr Yara kundene sine en av de mest fullstendige og effektive løsningene for kontroll av NOx-utslipp fra industrianlegg og kraftstasjoner. Enten det gjelder bygging av et nytt system eller oppgradering eller optimalisering av systemet, har vi løsningene for å hjelpe deg med å redusere utslipp av nitrogenoksider.

SNCR technology for NOx control

SNCR-teknologi for NOx-kontroll

Yaras SNCR-teknologi kan redusere NOx-utslipp med opptil 80 % under visse forhold. Vi tilbyr kostnadseffektive SNCR-systemer med høy ytelse for NOx-kontroll. Over 200 anlegg rundt om i verden har allerede valgt Yara SNCR.

SNCR/SCR-hybridsystemer for NOx-kontroll

Hybridteknologi er et klokt valg når det kreves betydelig NOx-reduksjon, men samtidig er begrenset plass til systemet på industrianlegget ditt. Hybridsystemer er det mest fleksible valget for NOx-reduksjon.

Både SCR- og SNCR-systemet krever en reagens for å redusere nitrogenoksider.

Lær mer om hvordan Yara NOx-reduksjonsmidler kan hjelpe deg.