NOx-reduksjon for kjøretøy, anlegg og skip

Yara er en av de ledende leverandørene av komplette kontrollsystemer for NOx-utslipp basert på SNCR- og SCR-systemer og reagenser – urea og ammoniakkløsning. Vi har forsynt og installert hundrevis av anlegg verden over i flere tiår. Vi tilbyr kundene våre enestående kunnskap og ekspertise innen industri-, transport- og sjøfartssektoren når det gjelder reduksjon av NOx-utslippene.

Vi er også verdens største produsent av AdBlue, en svært ren urealøsning som brukes av SCR-kjøretøy: lastebiler, traktorer, busser, biler osv. for å redusere NOx. Vi tilbyr et bredt utvalg av forpakninger, som dekker alle behov.

NOx reduction

AdBlue for dieselkjøretøy med SCR-teknologi

Yara har flere fabrikker rundt om i verden som produserer AdBlue. AdBlue-produksjonskapasiteten vår sikrer kundene våre en pålitelig forsyning. Yaras AdBlue-merkevare Air1 distribueres gjennom et nettverk av autoriserte distributører verden over, og du kan også finne Air1 AdBlue fra Yara på fyllestasjonen din hvis du har et yrkeskjøretøy. Uansett hva slags kjøretøy du har, har vi løsningen du trenger når det gjelder forpakning, utstyr eller opplæring for AdBlue.

Vi kan svare på alle spørsmålene dine i forbindelse med AdBlue.

system to reduce NOx

NOxCare: NOx-reduksjonssystemer for industrianlegg

Industriutslipp, og særlig NOx-utslipp, blir stadig strengere regulert. Anleggene må oppfylle disse nye forpliktelsene. Yara er en leder innen SNCR-teknologi og forsyning av reagenser. Med hundrevis av kundeanlegg verden over hjelper vi industrikunder med å utforme og bygge NOx-reduksjonssystemer.

Reducing agents for NOx control

SCR-teknologi og ureareagens for sjøfartssektoren

Du kan stole på Yara og Wilhelmsen Maritime Services når det gjelder NOx-reduksjon i sjøfartssektoren. NOxCare-løsningen vår for sjøfarten omfatter utforming og konstruksjon av SCR-systemer, forsyning av ureareagens samt kundeservice med reservedeler i tilfelle problemer.