YaraVita®

YaraVita kanne

YaraVita® produktene er ferdig formulert flytende gjødsel utviklet spesielt for bladgjødsling på friland. YaraVita sprøytes med åkersprøyte og kan blandes med de fleste plantevernmidler.  

YaraVita er en komplett serie av mikronæringsstoffer som dekker de fleste behov, enten som enkeltnæringsstoffer eller ferdig formulert og tilpasset den enkelte kultur. Dette sikrer at du har den eksakte blandingen av næringsstoffer som kan tilføres når plantene trenger det. Ved bladgjødsling er du sikret raskt opptak i plantene. 

Alle YaraVita produkter er produsert til høyeste kvalitetsmål under ISO 9001:2000 akkreditering og med bruk av de best tilgjengelige råstoffer. Produktene har unik formulering, er enkle å håndtere og sikre i bruk. For sikker blanding med plantevernmidler og YaraVita produkter, gå inn på www.tankmix.com eller last ned mobilapplikasjonen Yara TankmixIT.

Klikk her for å se YaraVita® bladgjødslingssortiment

15 produkter funnet i søket

ACTISIL

Actisil er et kiselholdig gjødslingsmiddel, som styrker planten. Brukes i frukt-, bær-, grønnsaksdyrking, på planteskoler og i planteproduksjon, i drivhus og på friland.

YaraVita FERRITRAC

Ferdig formulert bladgjødsel til bruk mot jernmangel ved sprøyting på bladverket i voksende jord- og hagebruksvekster. Mest brukt i frukt og grønnsaker.

YaraVita COPTRAC

Kobbergjødsel til bladgjødsling og forrådsgjødsling (jordgjødsling). Kan brukes både til bladgjødsling i stående åker og som forrådsgjødsling i jord med lave kobberverdier

YaraVita REXOLIN X60

Rexolin X60 er et nytt produkt fra Yara som inneholder 6% jern (Fe) i form av et svært stabilt, vannløselig og støvfritt jernkjelat.

YaraVita BRASSITREL PRO

Et multinæringsprodukt for balansert tilførsel av næringsstoffer til oljevekster og andre korsblomstra vekster.

YaraVita STOPIT

Ferdig formulert bladgjødsel til bruk ved kalsiumrelaterte vekstforstyrrelser ved sprøyting på bladverket i jord-og hagebruksvekster.

YaraVita BORTRAC

Ferdig formulert bladgjødsel til bruk mot bormangel ved sprøyting på bladverket i voksende jord- og hagebruksvekster.

YaraVita THIOTRAC

Mot svovelmangel i jord- og hagebruksvekster. Velegnet til oppretting av nitrogen- og svovelunderskudd ved utvasking og denitrifikasjon etter store nedbørsmengder.

YaraVita SENIPHOS

Ferdig formulert bladgjødsel til bruk mot fosfor- og kalsium mangel ved sprøyting på bladverket i potet, frukt og bær.

YaraVita MAGTRAC

Ferdig formulert bladgjødsel til bruk ved magnesiummangel ved sprøyting på bladverket i voksende jord- og hagebruksvekster.