Yaras gjødselsortiment i Norge

Yaras gjødselsortiment er et resultat erfaringer høstet etter over 100 år i bransjen. Selskapet har hatt og har et samspill med forskningsmiljøer og kunder som har resultert i det sortimentet vi har i dag, og som er tilpasset forskjellige planteslag, jordsmonn og klimatyper. Med kontorer i 50 land og salg til over 150 har vi mye bakgrunn i å kunne tilpasse våre gjødselslag etter kundenes behov. Å bruke gjødsel tilpasset de lokale forhold er en effektiv og miljøvennlig investering som vil gi gode sluttresultater for bonden.

Yaras sortiment er det mest komplette innen gjødselindustrien. Riktig næringstilførsel er grunnlaget for en god avling. Bli kjent med Yaras produktfamilier for å lære mer om vår gjødsel, eller søk opp produktet på navn i søkefeltet. Om du ikke er sikker på hva du skal se etter kan du bruke søkeverktøyet og velge tilførselmetode, produktfamilie og/eller næringsstoff. 

Yaras produktfamilier

YaraMila Fullgjødsel

YaraMila® FULLGJØDSEL®

YaraMila®  er Yaras globale varemerke og produktfamilie for NPK-gjødsel. 

FULLGJØDSEL® er Yaras registrerte varemerke i Norge for mineralgjødsel som i tillegg til nitrogen (N), fosfor (P) og kalium (K), også inneholder kalsium (Ca), magnesium (Mg), svovel (S) og bor (B) for å sørge for best mulige avlinger av god kvalitet.

YaraBela storsekk

YaraBela®

YaraBela® nitrogengjødsel som sikrer jevn og god vekst. 

Hovedbruksområdet er delgjødsling sammen med Fullgjødsel® eller husdyrgjødsel.

YaraLiva Kalksalpeter storsekk

YaraLiva®

YaraLiva® er høykvalitets kalsiumnitratgjødsel som gir rasktvirkende nitrogen sammen med styrkende kalsium. Kalksalpeter og Nitrabor (Kalksalpeter med Bor) er produkter i denne kategorien.

YaraVita

YaraVita®

YaraVita® ferdig formulert, flytende gjødsel utviklet spesielt til bladgjødsling på friland ved sprøyting med åkersprøyte. Produktene har en unik formulering som gjør dem svært enkle og sikre i bruk. Kan tankblandes med de fleste plantevernmidler.

other yara products

Øvrige gjødseltyper

Se vårt øvrige gjødselsortiment med NK, NP, P og PK-gjødseltyper og andre spesialprodukter for jordbruk, samt spesialsortiment og suppleringsgjødsel for gjødselvanning til veksthus og friland.