Yara CheckIT

Yara CheckIT er en mobilapplikasjon for landbruket, som gir deg mulighet til rask og enkel identifisering av ulike planters næringsmangler.

CheckIT ImageGjennom mobilapplikasjonen får du tilgang til Yaras online database med bilder av mangelsymptomer i korn, potet, oljevekster, bringebær, gulrot og salat.

Yara CheckIT gir deg informasjon om hvordan mangelsymptomet påvirker den aktuelle veksten, hvilke jordtyper som er mest utsatt for den aktuelle næringsmangelen og hvilke faktorer som vil forverre mangelsymptomet. Yara CheckIT gir deg gjødselanbefalinger for behandling av den identifiserte næringsmangelen og alternative produkter anbefalt for å unngå tilsvarende mangelsymptomer påfølgende sesong.

Brukere av mobilapplikasjonen kan se bilder av mangelsymptomer i høy oppløsing og filtrere disse etter symptom, hvor på veksten mangelsymptomet finnes eller etter mistanke om årsak til mangelen.

Yara CheckIT er tilpasset soner med lav signalstyrke. Bruk av Yara CheckIT krever ingen datatrafikk, men vær oppmerksom på at nedlastningen av mobilapplikasjonen er på ca 50 mb, og det anbefales at smarttelefonen er tilknyttet wi-fi nettverk ved første gangs nedlastning.

Yara CheckIT er tilgjengelig for nedlastning for mobilplattformene IOS, Android og Windows.

Last ned GRATIS

CheckIT QR

Dersom du leser denne teksten fra din PC, kan du skanne QR-koden med din smarttelefon for nedlastning. Dersom du leser teksten fra din smarttelefon eller nettbrett, kan du klikke lenken nedenfor.

 Last ned med din mobile enhet