Karriere

Velkommen! 

Hvorfor jobbe for Yara?

Gjøre en forskjell 

Klimaendring påvirker vår levemåte. Verdens befolkning fortsetter å øke. I Yara er vi dedikert til å løse noen av disse viktige utfordringene; ressursknapphet, matmangel og miljøendringer. 

Utvikle deg selv og andre 

Vår suksess er drevet av vår kollektive kunnskap. Hos Yara vil kollegaene dine være industrieksperter med en erfaringsrikdom som de ønsker å dele. Hvert individ blir sett på som en vesentlig bidragsyter med et unikt sett med kompetanse. Vi støtter våre ansatte i deres utvikling fordi vi ønsker at de skal oppnå sitt potensiale og hjelpe andre i å gjøre det samme. 

Være del av et globalt samfunn

I Yara jobber ansatte fra hele verden sammen for å nå felles mål. Vi støtter friske perspektiv og samarbeider med felles respekt og anerkjennelse. Hastigheten kan være stor og våre utfordringer komplekse, men atmosfæren er imøtekommende og inkluderende. 

Vokse med oss

Med sine røtter i Norge har Yara vokst til å bli et globalt selskap. Hundre år med forretningshistorie har vist at Yara er en arbeidsgiver vi kan stole på og som har et sterkt fokus på sikkerhet og gode og trygge arbeidsforhold. Selv om mange år har gått siden vi ble etablert som selskap, har vi opprettholdt vår nysgjerrige, energiske og entreprenørånd. 

Er du klar til å bli med på laget vårt? Sjekk vår ledige stillinger!