Velkommen til Yara

Yara International ASA er verdens største leverandør av mineralgjødsel og bidrar til matforsyning og fornybar energi til verdens voksende befolkning. Produktene våre selges også inn til en lang rekke industrielle markedssegmenter og bidrar dessuten til å rense luften og eliminere giftig avfall. Yara ble grunnlagt på Notodden i 1905 og har en verdensomspennende tilstedeværelse med salg til 150 land. Selskapet har over 12000 ansatte med virksomhet i mer enn 50 land.

Yara Norge

Yara Norge

Vi selger mineralgjødsel som er spesielt tilpasset norsk jordsmonn, klima og vekster. 

I tillegg leverer vi industrielle produkter og løsninger.

Bærekraft

Bærekraft

Yara leverer løsninger for bærekraftig landbruk og miljøet. Vi er et ledende verdensomspennende selskap som aktivt forholder oss til globale utfordringer. Vårt arbeid med å være ansvarlig og å bidra til bærekraftig vekst har vi kalt "Creating Impact" (Utgjøre en forskjell).

Yara Globalt thumb

Yara i verden

Yara International ASA er et verdensomspennende selskap grunnlagt i Kristiania (Oslo) i 1905. Selskapet har spesialisert seg innen nitrogenets kjemi, og vi har salg til over 150 land.

Careers promo image

Karriere

Yara er i vekst og meningen er at denne veksten skal fortsette. Som det store, verdensomspennende selskapet Yara allerede er, tiltrekker vi talenter fra hele verden.